meer dan de som der delen

creatieve makers

 Wij zijn Els en Erik. Interieurarchitect volgens de ene. Interieurbouwer volgens de ander.

Reynvaert Interieur is het speelterrein van Els en Erik, interieurarchitecten en gepassioneerd door esthetische lijnen en hoogstaande interieurafwerking. Als koppel en zaakvoerders vullen we elkaar perfect aan. Els is het creatieve brein, Erik is gepassioneerd door het ultieme detail van vakmanschap.

Hoe uw droominterieur er ook uit ziet: dynamisch en persoonlijk passen we ons samen met ons gedreven team aan uw wensen aan. Authentiek maatwerk blijft altijd de basis met een grote voorliefde voor hedendaagse materialen en vooruitstrevende technieken. Creatief groeien en steeds hogere eisen overtreffen zijn onze drijfveren en de grootste gemeenschappelijke noemer.

oog voor perfectie

 Een interieur is een beleving 
Van bij het eerste ontwerp tot lang na de oplevering.

U weet wat u wil. Wij maken het mogelijk. Door te luisteren naar uw wensen, door bij te schaven tot u volledig tevreden bent en door aan te passen aan uw visie ontstaat een interieurconcept op maat van uw woning. Elk ontwerp is uniek. Elk ontwerp weerspiegelt uw identiteit.

Binnen budget en tijd geniet u van perfectie in viervoud. Van ontwerp tot gekozen materialen, van creatie tot plaatsing. Dit is 100 procent Belgisch vakmanschap. Zijn we eenmaal gestart, en u kan niet wachten om uw nieuwe interieur te beleven? Kom dan langs in de toonzaal en ontdek zelf uw proefopstelling in preview.

Perfect maatwerk; van eerste schets tot afgewerkt interieur.

puur vakmanschap

 Waar schetsen tot leven komen
Ambacht en technologie in een precieze combine.

Een perfect eindresultaat van eerste schets tot afgewerkt interieur. In het moderne atelier vormen mens en machine één. Van complexe vormen tot gedetailleerde afwerkingen: met veel gevoel voor ambacht en de hulp van computergestuurde precisie ontstaat maatwerk met meerwaarde.

Liefde voor het vakmanschap en passie voor hout zijn de drijfveren voor elk project. Dankzij massief hout van eerste keus of kasteelkwaliteit en waterbestendige lakdragers transformeert uw droom of interieurschets tot ultieme realiteit.

een klare kijk

 Inspiratie in constante beweging 
Open en transparant. Ons atelier en toonzaal
zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Benieuwd naar nieuwe projecten en inzichten? Kom binnen en ontdek de wereld van Reynvaert Interieur. De toonzaal is tegelijk atelier. Afgewerkte meubelen, ontwerpen in ontwikkeling en nieuwe ideeën ontmoeten er elkaar in een steeds veranderende context.

zullen we
samenzitten?

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacybeleid

     Creativiteit ontstaat samen
    De mooiste ideeën zijn symbioses van gedachten.

    Laat u inspireren in ons open atelier. Of ontdek onze visie bij u thuis, we komen graag langs.